A les vuit al raval va ser on, durant moltes tardes, un grup de persones ens reuníem en assemblea per intentar canviar un sistema que continua sense agradar-nos. Ara, repre- nem la frase per anomenar aquesta capsa oberta d’on surten experiències, imatges i reflexions al voltant de l’acampada i el 15-M a Terrassa.

Segueix-nos a Facebook, Twitter, Canal de YouTube.

llibre i documental sobre l'acampadatrs i el 15M a Terrassa

Campanya micromecenatge:

Llibre/DVD de l’acampadaTRS i el 15M a Terassa

QUANTS DINERS NECESSITEM?
Imprimir 175 exemplars del llibre+DVD ens costa 2350€. Nosaltres hem aconseguit 1000€ amb les diferents beques i exposicions però ens en falten 1350€ per poder tirar endavant el projecte.

Si arribem als 1600€ farem 250 copies, si n’aconseguim més, serviran per fer la tirada més llarga. En cas de no arribar als 1350€ faríem una tirada curta pels autors i col·laboradors i l’edició digital del llibre.

QUI SOM?
Ian Gehlhaar – Creatiu multidisciplinar. Dirigeix l’estudi de disseny Blue Bearded Lady. Ha participat en numerosos projectes artístics i treballa professionalment en les arts escèniques (www.iangehlhaar.net).
Dídac García – Va ser community manager del compte de Twitter @acampadatrs així com administrador del portal Àgora.
Eduard Martín-Borregón – Periodista, col·labora habitualment amb diversos mitjans de la ciutat, va fer el documental 5x55Terrassa i va participar activament en la comissió de comunicació de l’acampadatrs.
Laia Carbonell – Periodista i comparatista. Va coordinar el setmanari Agorapapers durant l’acampadatrs.

També comptem amb l’assessorament lingüístic i d’edició de textos de la Núria Hernández i l’Aida així com amb els escrits de Xavi Carreras, Josep Maria Casasús, Mireia Cama, Xavi Martínez, Alcira Padín, Richard Wayne, Núria Casanovas, Arnau Monty, Manuela Frudà, Lluna, Iago Otero, Guille Tamburini, Dídac García, Ariadna Cortès, Àngels Castro, Albert Pèrez i Adrià Furgber Morales.

Pel que fa a les imatges, n’han cedit la Sonia Giménez, l’Adrià Suàrez, el Lluís Lázaro, el Carles Cunill, la Joana Arribas, l’Arnau Monty i la Manuela Frudà entre d’altres.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s