Crowdfounding per el llibre i el documental de l’AcampadaTRS

El col·lectiu “A les vuit al Raval” vol aconseguir fer copies físiques de les obres col·laboratives

 

Terrassa 6 de maig de 2013, el col·lectiu “A les vuit al Raval” llença avui una campanya de crowdfunding per aconseguir fer copies físiques del llibre i del documental de l’acampadaTRS. El col·lectiu ja ha aconseguit 1000€ via beques artístiques (Barris Creatius i BaumanLab) i en la campanya de micromecenatge vol aconseguir 1350€ més per a poder imprimir 175 copies del llibre i del documental.

El llibre sobre l’Acampada Terrassa conté textos de 20 autors diferents que reflexionen al llarg del temps sobre el 15M a nivell local. El documental esta fet a partir de imatges i entrevistes que es van realitzar entre el 18 de maig i el 23 de juny, quan les tendes envaïen el Raval. Els dos documents volen recuperar la memòria de l’acampadatrs, no com a fet nostàlgic, sinó per a reactivar les vivències i generar reflexió sobre el que va ser i el que es pot tornar a fer.

A les vuit al Raval es un col·lectiu format per persones que ens vam conèixer a la comissió de comunicació de l’AcampadaTRS i hem seguit treballant. Ens sentim part del 15M però no el representem. De la mateixa manera, som conscients que tot i que intentem recollir el màxim de veus possibles, segueix sent una visió parcial.

Un pensament sobre “Crowdfounding per el llibre i el documental de l’AcampadaTRS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s