Contradiccions

Les noves tecnologies eren la base de la nova revolució? Doncs suposo que ni si ni no. Aquestes dues suposicions són simples exemples de realitats que durant diverses setmanes s’anaren succeint de manera desenfrenada. En l’àmbit personal, jo em vaig fer un fart de rebatre’m constantment creences, idees i vivències que naixien, creixien i morien a una velocitat inusitada durant aquelles primeres setmanes posteriors al 15M. Sens dubte, la vivència més plaent de totes, va ser la de participar del naixement i creixement de l’acampada de Terrassa, amb les seves assemblees, xerrades, dinars i sopars col·lectius i tota la pesca. No sé com resumir-ho, però la intensitat d’una vida política comunitària compartida amb cadascuna de les persones que ens creuàvem en aquell espai, sentint per uns dies que els espais, les lluites, els desitjos, les victòries, la cuina, la feina, la neteja, la discussió i tot plegat eren experiències comunes i compartides; feia que miréssim al voltant amb uns altres ulls. Miràvem al present i al futur amb aquells altres ulls. No tinc cap dubte que per a mi allò va ser, fins ara i qui sap fins quan, el més semblant a una revolució.

Fragment del text Contradiccions del Guille Tambu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s