A les vuit al Raval

Al maig de fa un any, erem moltes les que ens trobàvem a les vuit al raval per assistir a l’assemblea de l’acampada de Terrassa. Ara, un any després, un grup de persones vinculades a la comissió de comunicació hem decidit recollir imatges i textos del que tot allò va representar i representa per a les que hi vam participar.

Darrera d’aquest projecte no hi ha l’ambició de resumir ni sentenciar el que són el 15M o l’acampada, simplement oferir la mirada de diverses persones al voltant d’aquests esdeveniments especialment centrats en la primavera de fa un any a la nostra ciutat.

Aquest és un procés obert a totes les persones que hi vulguin participar amb textos, imatges, vídeos i idees. Entre el material del que ja disposem i el que ens feu arribar a alesvuitalraval@gmail.com anirem nodrint aquest projecte que esperem que finalment agafi forma de llibre i documental.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s