Hi haurà llibre i documental sobre l’#acampadatrs!

La campanya de micromecenatge que es va llençar fa més d’un mes ja ha aconseguit els diners necessaris per tal de poder fer còpies físiques del llibre i del documental que estan preparant al voltant de l’acampada arran del 15-M del 2011.

Han estat 53 les persones que han aportat diners al projecte, però també hi ha hagut molta gent que ha fet difusió de la campanya via xarxes socials. Aquesta pluralitat de mans que han sumat esforços per aconseguir tirar endavant el Verkami són una mostra més del caire col•lectiu que té aquest projecte, que vol recollir l’experiència que va suposar per a diferents persones l’acampada. Així, el llibre compta amb més de 20 autories diferents, fotografies de diferents artistes de la ciutat; i el documental recull també aquest caràcter coral recorrent als diferents tweets per reconstruir el relat conjunt de l’#acampadatrs.

Amb aquesta campanya de crowdfounding es pretenien recollir 1.350€, i a dia d’avui s’ha arribat als 1.415€. Tenint en compte que encara queden 4 dies per tal que finalitzi el Verkami, si s’aconsegueixen reunir 1.600€ es podrà fer una tirada de 250 copies.

Des d’A les vuit al Raval sabem que sense totes les persones que creuen, col·laboren i difonen el projecte això no seria possible i no tindria cap sentit. Gràcies a tothom!

12. juny 2013 by ciutadana
Categories: General | 2 comments

Comments (2)

 1. Bon dia,

  Us escric per a oferir-vos les meves fotos de l’acampada. Suposo que en teniu moltes i les meves no són gran cosa la veritat, però si les necessiteu o simplement les voleu tenir, us les puc passar totes.
  En el cas de que sigui que si, envieu-me un mail i us les faig arribar.

  Moltes gràcies per la feina que esteu fent!

  • Hola Gloria!! I tant que volem veure les teves fotos 🙂
   Pots enviar-les a alesvuitalraval@gmail.com Encara que no sortissin al llibre les podríem penjar al blog, al facebook i al flikr.

   Una abraçada i moltes gràcies!

Leave a Reply

Required fields are marked *